Hypnotherapie en Hypnose

Probleemaanpak

Hypnotherapie is een van de snelste manieren om van een aantal  lichamelijke en/of psychische problemen af te komen. Hypnotherapie is een bewezen methode om toegang te krijgen tot je interne hulpbronnen die eerder onbereikbaar waren. Tijd, afstand en ruimte zijn geen beperking bij hypnose. Met hypnotherapie kom je bij herinneringen die verloren leken, bij ontspanning die je nodig hebt, bij kracht die je niet kende en bij oplossingen en mogelijkheden waaraan je nog nooit dacht.  De reguliere medische wereld maakt steeds meer gebruik van Hypnose bij de behandeling van diverse klachten. Bij behandeling van kinderen in ziekenhuizen is het een geaccepteerde therapie, medicijngebruik en behandelduur worden hierdoor gereduceerd. Niet bij alle ziekten en beperkingen wordt Hypnotherapie toegepast, Hypnotherapie kan dan wel de reguliere behandelingen  ondersteunen. 
Onze Hypnotherapie richt zich met name op specifieke klachten, bijvoorbeeld: pijnbestrijding, aanpak prikkelbare darmsyndroom, aanpak PTSS, omgaan met HSP, blozen, huidproblemen (psoriasis), seksuele blokkade, stoppen met roken (of andere verslaving), plaatsing van een virtuele maagband, fobie, extreme angsten, slaapverlamming, depressie enzovoorts.

Hypnotherapie geeft toegang tot het meest krachtige wat je bezit en versterkt je onbewuste kracht en vermogen tot herstel, dat is voor jou altijd het beste.
De Hypnotherapeut is je gids die zorgt voor een veilige route naar de oplossing van je probleem.
Tijdens het intakegesprek wordt besproken wat Hypnotherapie voor jou kan betekenen. 

Optimaliseren

Een topprestatie leveren met minimale voorbereiding of training. Die mogelijkheid wordt door veel mensen benut zonder dat zij dat geheim prijsgeven. Het geheim is Hypnose. Succes is het inzetten van je kracht en kennis op het juiste moment. Dat is het verschil tussen winnen of verliezen, succes of falen. Het verschil tussen deze uitersten, toeval, geluk? Nee, het zijn keuzes die onbewust gemaakt worden en die keuzes kan je vooraf beïnvloeden. Onder grote druk of als er veel afhangt van het resultaat is de kans groot dat op het moment suprême een fout wordt gemaakt. Ondanks kennis van het onderwerp, de juiste techniek en het getrainde lichaam, gaat het mis. Het lichaam en het denkproces reageren anders, de bewegingen gaan anders en het denken loopt vast. Wat is dat voor ongrijpbaar fenomeen? Dat komt omdat mensen de neiging hebben het eigen falen te creëren. Ze halen de gekste dingen in hun hoofd waardoor zij in de stress schieten. Ze weten dat het gebeurt maar zijn niet in staat om “anders te denken”. Na de gebeurtenis wordt de schuld van het falen bij externe factoren gelegd en geen gebruik gemaakt van waardevolle feedback.
Je kan niet altijd de beste zijn maar je kan wel altijd de beste prestatie leveren die mogelijk is. 
Met  krachtige hypnosetechnieken benutten wij volledig de kracht van je onbewuste. Je zal optimaal resultaat te halen uit training, tijdens het oefenen en op het moment dat het er echt om gaat. Je zal de kracht ervaren van een “mindset” die passend is voor wat je moet doen. Je leert herstellen, ontspannen, focussen en tot het uiterste gaan. Of het gaat om een sportprestatie, een zakelijke bijeenkomst of een examen, jij bent er klaar voor! 
 
 

Spiritualiteit

NLPcoaching4you biedt een uniek hypnotisch begeleidingstraject gericht op Spiritualiteit en optimaliseren van de spirituele beleving. 
Iedereen heeft de mogelijkheid om spirituele ervaringen te krijgen. Het is geen Magische gave of iets zweverigs, iedereen kan in meer of mindere mate spirituele ervaringen beleven. Spiritualiteit omvat vele vormen en vaak wordt gedacht aan paranormaal, bovennatuurlijk of Religie. Mensen komen met vragen over gebeurtenissen die zij zelf of van nabij hebben meegemaakt, bijvoorbeeld:  helderziendheid, bijna dood ervaringen, uittredingen, waarnemen van overleden personen, dromen, synchroniciteit, visioenen, zien van Engelen of een religieus persoon. 
Alles kan en daarom houden wij het simpel en leggen de nadruk bij de beleving. Samen optimaliseren wij de beleving en gaan naar de betekenis en energie die aanwezig is. Optimaal met Spiritualiteit bezig zijn betekend in contact komen met je diepere onbewuste en los komen van beperkende gedachten. Wij verdiepen op een gecontroleerde, veilige en gestructureerde manier de hypnotische trans waardoor gevoel en beleving intenser worden. Spiritualiteit kan heel mooi zijn en een gezonde bijdrage leveren aan een beter en volledig leven. Het is daarom van groot belang dat hypnotische begeleiding vakkundig, professioneel, veilig en met grote zorg plaatsvindt.
Wij zijn gespecialiseerd in het met hypnose begeleiden van spirituele processen en bewaken het welzijn van onze cliënten. Je onbewuste zal tijdens de hypnose aangeven welke Spirituele beleving zich aan jou wil openbaren of welke levensvraag spirituele aandacht nodig heeft. 
 
Wij willen allemaal blij, tevreden en gelukkig zijn maar waarom stellen wij dan zoveel voorwaarden waar aan moet worden voldaan voordat het mag? 
De reden is dat veel mensen zijn opgegroeid in een wereld waarbij het normaal wordt gevonden dat externe (buiten jezelf gelegen) factoren je stemming en gevoel bepalen.
Ook kinderen en jong volwassenen “moeten” aan heel veel eisen voldoen om zogenaamd gelukkig te zijn of er bij te horen. 
Het is een schijnvertoning omdat achter de moderne leefwijze veel verdriet en ellende schuilgaat. 
Wij negeren signalen van ons lichaam en van onze geest, daarbij geholpen door farmaceutische producten en goedbedoelde foutieve raad. 
Mede door de geconditioneerde klaag en slechtvoelcultuur zijn mensen de meeste tijd van hun leven ontevreden, ongelukkig, angstig, gestrest en bang. Tevredenheid, rust, ontspanning, kalmte, plezier en geluk komen als korte mooie momenten voor en als fragmenten in herinneringen. 
Een bijkomend nadeel van deze sociale inprenting is dat je waarneming gestuurd wordt door je denkwijze. Kortom je gaat steeds beter worden in het opmerken van negativiteit. En je gaat je daardoor vaker slecht voelen terwijl het veel beter voor je psychische en fysieke gezondheid is om steeds beter te worden in het goed voelen. 
De echte waarheid is dat geluk het resultaat is van een gemoedstoestand die je binnen jezelf creëert. Hoe je dat doet en hoe je dat vaker en vaker kan doen leer je bij NLPcoaching4you. Kies voor jezelf en investeer in een beter leven.