Empowerment coaching

Empowerment coaching geeft je de speciale aandacht die nodig is om supersnel op top niveau te kunnen presteren.

Behoor jij bij de top van het bedrijfsleven, ben je (begeleider/manager/personal assistent van) een bekende Nederlander, artiest, televisiepersoonlijkheid of wereldster, doe je aan topsport, werkzaam in de politiek of heb je een stressvolle functie, arts, chirurg of piloot?  Doordat je dagelijks wordt blootgesteld aan enorm veel prikkels kan je oververmoeid of erger raken. Voordat je instort is het belangrijk direct in te grijpen en de juiste aandacht te besteden aan deze prikkels. Empowerment coaching geeft je in 1 sessie direct inzicht in je manier van denken en doen. In diezelfde sessie wordt een aantal foutieve onproductieve denkprocessen en gevoelens geneutraliseerd en vervolgens productieve en wenselijke denkprocessen en gevoelens geprogrammeerd. Gevolg is dat je al na 1 sessie voor een zeer groot deel af bent van angst, vermoeidheid, slapeloosheid, depressie, concentratieverlies gebrek aan focus en energie of wat je probleem ook was, gegarandeerd een giga verbetering.
In de meeste gevallen zijn één tot twee sessies genoeg. Geen eindeloos therapeutische gespreken die ten koste gaan van de snelheid en kwaliteit. Indien wenselijk kan op een later tijdstip een optioneel vervolggesprek plaatsvinden.
  • Tijdens Empowerment coaching wordt je door een gespecialiseerde Master coach intensief gecoacht.
  • We kunnen de coaching laten plaatsvinden op iedere gewenste locatie en tijdstip. Bij jou thuis, bij ons in de praktijk of ergens anders. Empowerment coaching is maatwerk. Samen bespreken we (telefonisch) wat je wensen zijn en op welke manier we de sessies samenstellen.
  • Empowerment coaching is gericht op snelle en gedegen resultaten.
  • We gaan nooit in je verleden wroeten of eindeloos praten over de oorzaak van je problemen.
  • Tijdens de sessies werken we met je onbewuste, dat wil zeggen dat je snel leert en dat je automatisch gedrag verandert.
  • Na de eerste sessie merk je direct resultaat. 
  • Volledige privacy, anonimiteit en geheimhouding gegarandeerd!
  • Snel toepasbaar verbluffend resultaat! 
  • Altijd binnen 7 dagen een afspraak, waar dan ook en buiten de reguliere uren!
In de afgelopen jaren coachte de gespecialiseerde Master coach diverse mensen waaronder bekende Nederlanders en/of hun partners. Binnen een aantal sessies voelden zij zich beter dan ooit.
Wilt je weten of Empowerment coaching past bij je vraagstelling?
Neem direct contact op voor een verkennend telefoongesprek, vermeld je telefoonnummer, je vraag en de momenten dat je bereikbaar bent!