NLP & Life Coaching

NLP coaching

De meeste cliënten kiezen voor pure zuivere NLP coaching. Het belangrijkste daarvan is dat je na de zuivere NLP coaching om kan gaan met alles wat het leven te bieden heeft, van tegenslagen en verdriet tot succes en euforie. Je krijgt een blauwdruk hoe jij je in de onrustige moderne wereld staande kan houden, je vindt de weg van rust, voldoening en gelukkig zijn. De zuivere NLP coaching is gericht op het maximale halen uit de goede dingen van het verleden en de rest letterlijk achter je laten. Een goed leven in het heden en daar alle krachtige NLP technieken voor kunnen gebruiken. Loskomen van slechte gewoonten en open staan voor een mooie nieuwe toekomst met volop mogelijkheden en kansen, waarbij je leert hoe je doelen kan halen en angsten loslaat (een mentaal plan daarvoor krijg je mee). Omdat je beter met je gedachten om kan gaan zal je rust vinden, meer van jezelf gaan houden en daardoor zelfverzekerder zijn, een betere balans hebben en goede keuzes maken tussen de activiteiten die je moet en wil doen. Je wordt een betere versie van jezelf met controle over je gevoelens en daardoor ook meer controle over je houding en gedrag. Je neemt de regie over je eigen leven en bent daardoor goed voor jezelf en kan ook meer voor anderen betekenen. 
Hier een overzicht van mogelijke onderwerpen voor NLP coaching.

Life coaching

Tijdens Life coaching wordt gewerkt aan het in balans brengen van al jouw levensactiviteiten. Als er zaken in onbalans zijn geeft dat: onrust, zorgen, piekeren, angst, depressie of andere problemen. Life coaching richt zich op alle aspecten van je leven. Er zijn aspecten die energie gebruiken, er zijn neutrale aspecten en aspecten die energie geven. Alleen een juiste balans die voor jouw situatie passend is, zorgt voor een leven wat goed voelt en rust geeft. Ieder mens is uniek en een gelukkig leven van een ander kopiëren werkt niet. Wij begeleiden je naar een op jouw situatie en persoonlijke kwaliteiten, wensen en mogelijkheden afgestemd leven, door zaken in balans te brengen en belemmeringen weg te nemen.
Zonder waardeoordeel onderzoeken wij alle levensaspecten die jij wil meenemen in het Life coachtraject. Onze ervaring is dat dit onderzoek jou al veel inzichten verstrekt. De uitkomst van ons gezamenlijke onderzoek is de basis en gespreksonderwerp, om het coachtraject op te bouwen. Speciaal voor life coaching heeft NLPcoaching4you tools ontwikkeld die snel de juiste inzichten geven. Diverse methoden en technieken die passend zijn voor het traject worden toegepast. Het aantal sessies is afhankelijk van de vraagstelling en complexiteit. Met Life coaching  krijg je een beter en gelukkiger leven en wordt je een completer en beter mens voor jezelf en ook voor anderen. 
Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is speciaal gemaakt om ons in staat te stellen magie te beoefenen door nieuwe manieren te creëren om te begrijpen hoe verbale en non-verbale communicatie het menselijk brein beïnvloeden. Als zodanig biedt het ons allemaal de mogelijkheid om niet alleen beter met anderen te communiceren, maar ook om meer controle te krijgen over wat wij beschouwen als automatische functies van onze eigen neurologie.