nlp en hypnotherapie resultaatgebieden

NLP

Deze lijst is tot stand gekomen op basis van resultaten die behaalt zijn door diverse NLP coaches en aantoonbaar een duidelijke verbetering van klachten gaven, de beoordeling daarvan is door de cliënten gegeven. Het gaat niet alleen om problematische zaken maar ook om acceptatie, beter functioneren en ook het omgaan met deze levensvraagstukken of bij het leven behorende uitdagingen en verantwoordelijkheden. 
De onderwerpen zijn:
Afvallen
Angst
Anorexia
Autisme
Blozen
Borderline
Depressie
Diabetes
Faalangst
Fobie
Hersenbeschadiging
HSP
Kinderen
Loopbaanbegeleiding
Onzekerheid
Pijnbestrijding
Presentatieangst
Psychose
PTSS
Relatiecoaching
Scheiding
Snelwegangst
Sociale Fobie
Sport
Stoppen met roken
Stotteren
NLPcoaching4you onderschrijft het uitgangspunt van de  Stichting NLP Kring Europa en werkt bij zuivere NLP coaching (minimaal 3 sessies) op basis van “No Cure No Pay” dat komt concreet op het volgende neer: bij zuivere NLP coaching mag de cliënt tijdens de eerste sessie op elk moment aangeven dat er gestopt mag worden, na een volledige eerste sessie mag de cliënt besluiten om geen vervolgafspraak te accepteren. NLPcoaching4you zal dan geen kosten voor die sessie in rekening brengen. Indien de cliënt de vervolgafspraak maakt of accepteert, worden de eerste afspraak en vervolgafspraken gefactureerd. 

Hypnotherapie

Deze lijst is tot stand gekomen op basis wat in Nederland aan hulp en interventie plaatsvind door professionele hypnotherapeuten en andere specialistische beroepsmatige medische specialisten die hypnose gebruiken bij behandeling van probleemvelden. Het gaat niet alleen om problematische zaken maar ook om acceptatie, beter functioneren en ook het omgaan met ziekte, levensvraagstukken of bij het leven behorende uitdagingen en verantwoordelijkheden.
De onderwerpen zijn:
Afvallen
Angst
Adoptie
Bevalling
Burn-out
Eetproblemen
Fobie
Gewichtsbeheersing
Hersenaandoeningen
Hoge bloeddruk
Hoofdpijn/migraine
Hooggevoeligheid (HSP)
Huidproblemen
Kanker
Menopauze
Mindfulness
Motivatie
MS
Ontspanning
Overgang
Parkinson
Penopauze
Pijnbestrijding
Roken
Slapeloosheid
SOLK (onverklaarde lichamelijke klachten)
Stress
Suggestie
Tinnitus
Verdriet
Zwangerschap
Bij hypnose en hypnotherapie is het mogelijk dat er emotionele reacties vrijkomen die voor de cliënt wellicht onverwacht zijn. 
Het komt ook voor dat cliënten in behandeling zijn bij een arts en/of medicijnen gebruiken die van invloed kunnen zijn op het hypnotische proces en de uitwerking daarvan. Een aantal cliënten zal worden gevraagd een eigen verklaring in te vullen voorafgaand aan de eerste sessie,  tijdens de intake wordt dit besproken.