Specialisme en maatwerk

Neuro Linguistic Programming (NLP) is een Meta-dicipline en kent ongelooflijk veel  gebieden waarin het toepasbaar is. NLP is ook een manier om te onderzoeken of je de dingen die je doet kan verbeteren. Met NLP brengen wij zintuigelijke activiteiten detailistisch in kaart en reproduceren deze activiteiten om te gebruiken voor educatie. Het doel is om een tevreden en gelukkig leven te creëren waarbij de subjectieve waarneming over het tevreden of gelukkig zijn van de cliënt, ons uitgangspunt is. De vraag van de cliënt staat centraal en inzet, realiteit en voorgeschiedenis bepalen voor een deel het resultaat.  

Privé

In zeer veel situaties in de privésfeer is coaching en/of hypnotherapie inzetbaar, waar je het ook voor inzet het zal altijd jouw kwaliteit van leven verbeteren. Hier een overzicht van NLP en Hypnotherapie onderwerpen. Onze coaching kan algemeen zijn maar is vaak gericht op een specifieke levensvraag. Met hypnotherapie lossen wij diepliggende problemen op. Met NLP geven wij je de beschikking over krachtige methoden en technieken om je te leren omgaan met diverse situaties die in je leven plaatsvinden. Je komt in je kracht, krijgt weer zelfvertrouwen en zelfliefde. Wij leren je op welke manier jij optimaal kan ontspannen dat zal je rust en geluk geven. In je relatie zal je groeien en de rol innemen die bij je past. In de werkzaamheden of welke activiteit je ook doet, je zal meer vrijheid in je denken ervaren. Je denken en het nemen van beslissingen zal je meer tevredenheid en geluk geven. Ook jij kan binnen bepaalde realistische mogelijkheden je dromen naleven. Je werkt aan een leven zonder angst en/of fobie, geen last meer van spoken uit het verleden, in het heden genieten van de mooie dingen van het leven en een positieve blik op de toekomst zonder angst voor mislukking en ellende. 
Een standaard NLP coachtraject voldoet bij meer dan 90% van alle cliënten. 
Zijn er meer specifieke aandachtspunten dan kan hypnotherapie, relatiecoaching, wandelcoachsessies, kindercoaching, groepscoaching, of een andere specifieke aanpak wenselijk zijn. In een intakegesprek zal dat besproken worden.
Zijn er veel aandachtsgebieden die verbeterd moeten worden dan is een NLP Lifecoachingtraject een fantastische mogelijkheid. Na een uitgebreide intake is er een plan om ieder deelaspect van je leven waar je verandering in wilt de juiste aandacht te geven. 
Vraag direct een verkennend telefonisch gesprek aan, vermeld PRIVE, je naam, telefoonnummer en de avond waarop je bereikbaar bent.

Zakelijk

Wat je taak, functie of positie in het zakelijke veld ook is, je manier van communiceren en denken bepaalt voor een groot deel je succes. Interne communicatie bepaalt je gevoel, je “State of Mind” welke keuzes je maakt, de context waarin je dingen plaatst, je stressniveau, je zelfbeeld, enz. Externe communicatievaardigheden bepalen je persoonlijke effectiviteit.
Onze NLP Coaching, zal jou in staat stellen magie te beoefenen door manieren te creëren om te begrijpen hoe verbale en non-verbale communicatie echt werkt en onbewust het brein beïnvloeden. Het biedt jou de mogelijkheid om beter met anderen te communiceren, maar ook om controle te krijgen over de automatische (onbewuste) functies van je eigen neurologie.
NLPcoaching4you heeft zich als een van de weinige NLP organisaties toegelegd op het ontwikkelen van nieuwe ideeën, tools, technieken en echte modellen die de breinprocessen in zakelijke situaties verbeteren. 
 Heb je ook buiten de zakelijke situatie belangstelling voor NLP, dan is een NLP opleiding voor jou of je medewerkers een goede keuze.
Wil je echt snel vooruit komen, heb je een directiefunctie, ben je topmanager of gemeente secretaris, ben je ZZPer, ben je Ceo of wil je snel je carrière een boost geven, dan is het vergelijkbaar met topsport. Een specifiek voor jou samengesteld NLP maatwerk coachtraject is dan de beste keuze. Wij gaan dan gericht werken aan bijvoorbeeld: het vergroten van persoonlijke effectiviteit; excellent communiceren; persoonlijk leiderschap; creativiteit; onbewust de juiste beslissingen nemen; vergroten van je commercieel inzicht, overwogen risico’s nemen; hoofdzaken scheiden van bijzaken; helicopterview; succesvol en realistisch plannen; enz. 
Vraag direct een verkennend telefonisch gesprek aan, vermeld ZAKELIJK, je naam, telefoonnummer en de avond waarop je bereikbaar bent .

Sport

Sport kan je beroep zijn, je hobby, je levenswijze of pure noodzaak voor je gezondheid. Om goed bezig te zijn is voor alle sportbeoefenaars een juiste “Mindset” (manier van denken) van belang. Er is geen standaard manier van denken die bruikbaar is voor alle sporten en sporters. Er zijn grote verschillen in de gewenste “State of Mind” (gemoedstoestand) die voor een specifieke sport noodzakelijk is. Er zijn teveel sporten om hier te noemen. Klik hier voor een uitgebreide lijst. De gemene deler is dat al deze sporters goed, beter of excellent willen presteren en geregeld grenzen of belemmeringen tegen komen. De gerichte NLP-sportcoaching van NLPcoaching4you leert de sporter onder andere: concrete doelen stellen en optimaliseren met Timelinetherapie™; afstemming tussen training en rustperioden perfectioneren, belemmerende overtuigingen en angst herkennen en wegnemen; training optimaal af stemmen op gewenste doelen; controle krijgen over gevoelens en de “State of Mind” voor optimale concentratie en focus; “Mindset” programmeren gericht op onbewust de juiste beslissingen nemen; omgaan met druk van buitenaf; omgaan met blessures, pech, verlies en andere tegenslag met zelfreflectie en feedback-techniek. Dit zijn mogelijkheden, ook met een (klein) deel van deze mogelijkheden kan je resultaten behalen die voor jou belangrijk zijn.
NLP-sportcoaching kent meerdere deelspecialisaties die specifiek afgestemd worden op de sportdiscipline, de individuele sporter, of het sportteam (NLP-teamsportcoaching) in zijn geheel. Tijdens de uitgebreide intake wordt geïnventariseerd welke educatie en interventies wenselijk zijn. De NLP-sportcoaching begint tijdens de intake en is direct merkbaar. Voor topsporters is er een hypnosetraject wat gericht is op een ultieme prestatie. 
Vraag direct een verkennend telefonisch gesprek aan, vermeld SPORT, je naam, telefoonnummer en de avond waarop je bereikbaar bent .
De meeste cliënten kiezen voor pure zuivere NLP-coaching die gericht is op het maximale halen uit de goede dingen van het verleden en de rest letterlijk achter je laten, goed leven in het heden en daar alle krachtige NLP-technieken voor kunnen gebruiken, loskomen van slechte gewoonten en open staan voor een mooie nieuwe toekomst met volop mogelijkheden en kansen (een plan daarvoor krijg je mee), waarbij je leert hoe je doelen kan halen en angsten loslaat. En wellicht het belangrijkste, je leert om te gaan met alles wat het leven te bieden heeft, van tegenslagen en verdriet tot succes en euforie. Je krijgt een blauwdruk hoe jij je in de onrustige moderne wereld staande kan houden, je vindt de weg van rust, voldoening en gelukkig zijn.