U bent voor mij de hoofdrolspeler

Een NLP-opleiding brengt u naar een volgend level van uw bestaan.

De opleidingen  voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van The Society of NLP.

Uw trainer is een licenced trainer en de training bevat alle, door The Society of NLP, minimaal verplichte onderwerpen. 

Als extra geeft NLP-coaching4you in de training aandacht aan uw persoonlijke groei. Naast de trainingsdagen is er ruimte voor supervisie en persoonlijk contact om de toepassing van de geleerde technieken te begeleiden om de effectiviteit te vergroten.
Er zijn deelnemers die zich de technieken snel eigen maken, er zijn ook deelnemers die vaker moeten oefenen, de persoonlijke begeleiding is dan van belang om het leerproces op het individu af te stemmen. Ieder mens namelijk uniek.
 
 

Bij de NLP-coaching staat U volledig centraal. U bepaalt wat U wilt bereiken, wat Uw wens of doel is.

Het komt vaak voor dat cliënten nog geen idee hebben wat zij willen, in dat geval is de vraagstelling er achter komen wat de wens of vraag is.
Deze cliënten hebben vaak een depressief, onrustig, ongelukkig gevoel, zij weten onbewust dat dit niet de bedoeling van het leven is en hebben geen idee hoe zij hier mee om moeten gaan.
Heel verstandig dat zij mij raadplegen omdat ik hier de aangewezen NLP-coach voor ben.
Verwacht van mij een professionele aanpak waarbij het resultaat voorop staat, geen ach en wee en wel een gedegen en bewezen strategie met krachtige NLP-technieken om u echt te helpen. 
Als u tijdens of direct na onze eerste sessie mijn aanpak niet passend vindt of ervaart dat het niet werkt voor U, dan kunt U dat aangeven en zijn er verder geen kosten aan verbonden.
 

Als u kiest voor Hypnotherapie kunt U een breed scala van onderwerpen, die een rol spelen in Uw leven, onderzoeken. 

Wat past bij U en wat heeft U van anderen overgenomen en zorgt nu voor verstoring of onrust?

Zijn er fysieke problemen waarvan de oorzaak mogelijk door een gebeurtenis uit het verleden zijn ontstaan?  
Of wilt U stoppen met roken of een andere verslaving? Wilt U afvallen, gezond leven en eten of het volhouden om te sporten of  fietsen en wandelen? 
Huidproblemen, onrustige benen, blozen, tinnitus, darmproblemen en nog veel meer fysieke problemen kunnen worden verbetert of weggenomen.
Voorafgaand aan de 1e sessie vult u een gezondheidsverklaring in. Bepaalde medicijnen kunnen namelijk de hypnose beïnvloeden waardoor het resultaat minder krachtig zal zijn. 
In bijzondere situaties is een verwijskaart danwel schriftelijke toestemming van de huisarts of specialist  noodzakelijk.