jij staat centraal

Een NLP-opleiding brengt je naar een volgend level van jouw bestaan.
De opleidingen  voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van The Society of NLP.
Uw trainer is een licenced trainer en de training bevat alle, door The Society of NLP, minimaal verplichte onderwerpen. 
Als extra geeft NLP-coaching4you in de training aandacht aan jouw persoonlijke groei. Naast de trainingsdagen is er ruimte voor supervisie en persoonlijk contact om de toepassing van de geleerde technieken te begeleiden om de effectiviteit te vergroten.
Er zijn deelnemers die zich de technieken snel eigen maken, er zijn ook deelnemers die vaker moeten oefenen, de persoonlijke begeleiding is dan van belang om het leerproces op het individu af te stemmen. Jij bent namelijk uniek.
 
 
Bij de NLP-coaching sta je volledig centraal. Jij bepaalt wat je wilt bereiken, wat jouw wens of doel ook is.
Het komt vaak voor dat cliënten nog geen idee hebben wat zij willen, in dat geval is de vraagstelling er achter komen wat de wens of vraag is.
Deze cliënten hebben vaak een depressief, onrustig, ongelukkig gevoel, zij weten onbewust dat dit niet de bedoeling van het leven is en hebben geen idee hoe zij hier mee om moeten gaan.
Heel verstandig dat zij mij raadplegen omdat ik hier de aangewezen NLP Master-coach voor ben.
Verwacht van mij een professionele aanpak waarbij het resultaat voorop staat, geen ach en wee en wel een gedegen en bewezen strategie met krachtige NLP-technieken om je echt te helpen. 
Als je tijdens of direct na onze eerste sessie mijn aanpak niet passend vindt of ervaart dat het niet werkt voor jou, dan kunt je dat aangeven en zijn er verder geen kosten aan verbonden.
 
Als je kiest voor Hypnotherapie kun je een breed scala van onderwerpen, die een rol spelen in jouw leven, onderzoeken. 
Wat past bij jou en wat hebt je van anderen overgenomen en zorgt nu voor verstoring of onrust?
Zijn er fysieke problemen waarvan de oorzaak mogelijk door een gebeurtenis uit het verleden zijn ontstaan?  
Of wilt je stoppen met roken of een andere verslaving? Wil je afvallen, gezond leven en eten, of het volhouden om te sporten, of  fietsen en wandelen? 
Huidproblemen, onrustige benen, blozen, tinnitus, darmproblemen en nog veel meer fysieke problemen kunnen worden verbetert of weggenomen.
Voorafgaand aan de 1e sessie vult u een gezondheidsverklaring in. Bepaalde medicijnen kunnen namelijk de hypnose beïnvloeden waardoor het resultaat minder krachtig zal zijn. 
In bijzondere situaties is een verwijskaart dan wel een schriftelijke toestemming van de huisarts of specialist  noodzakelijk.